Původně chtěli na pozemku Homoly stavět společné hnízdečko lásky. Rolins si od toho hodně slibovala. Bylo to v době po porodu, kdy ji ovládaly hormony štěstí. Rozhodně si nepřipouštěla, že by se s Matějem někdy rozešla.

Idylka se rozpustila v momentu, kdy Homolovi došly peníze a musela přispěchat na pomoc Rolins. Ta si ale prý kladla podmínku, přepsat dům na dceru Lauru, jinak na dům nedá ani korunu. S tím však u otce jejího dítěte nepochodila. Podle lidí z blízkého zpěvaččina okolí mu Rolins peníze na stavbu nedala, ale jen půjčila. To Blesku nepřímo potvrdila i samotná zpěvačka. "Peníze si půjčujeme všichni. Někdo od banky, někdo od kámošů. Pomohla bych mu tehdy i dnes," napsala Rolins v SMS zprávě. Jestli Homola Daře půjčené peníze vrátil nebo je splácí, není jasné.

Fotogalerie
2 fotografie

Zpěvačka si stejně nakonec bydlení ve Vyžlovce rozmyslela a koupila si dům v Mukařově. Ten ale zůstal doteď prázdný. Z plánů na jeho velkou rekonstrukci rychle sešlo. Rolins na začátku léta procházela s Homolou partnerskou krizí a rozhodla se vrátit zpět do města. Zpěvačka tak s dcerou skončila v pronajatém bytě v barokním domě v pražské Šárce a dům v Mukařově prodává.

Dara Rolins nyní odjela s dcerou Laurou do USA a vrátit by se měla až v lednu, kdy jí čekají pracovní povinnosti. Matěj Homola se aktuálně věnuje kapele Wohnout a jejímu turné. Pobývat by měl v pronajaté chatě na Vyžlovce poblíž nedokončené stavby. Pětiletý vztah partnerské dvojice skončil v momentě, kdy na Homolu praskla jeho nevěra s pracovnicí Rádia Impuls Janou Matulajovou.