"Protože už nejsem přítelem Dary Rolins a víc než půl roku s ní nesdílím společnou domácnost, je aféra zbytečná,“ řekl Homola serveru iDNES.cz a současně řekl, že žádný nový vztah nemá, ani ho v budoucnu neplánuje.

Co tedy má s blonďatou Janou, která je čirou náhodou tak podobná právě Daře, když ne vztah? Jisté je, že spolu přinejmenším sdílejí dodávku, kde se rádi oddávají divokému sexu.

Líbačka na veřejnosti byla hra?

Dara Rolins ale celou věc vnímá o poznání jinak. Rozpad rodiny nese velmi těžce. „Moje rodina se právě rozpadla. Je to pro mě největší životní zklamání," napsala v SMS zpěvačka.

Přitom ještě před měsícem vypadala Dara s Matějem jako ten nejzamilovanější páreček, když se spolu objevili na veřejnosti při příležitosti otevření Darinina obchodu s designovým nábytkem. Jejich vášnivé polibky vypadaly, že mluví za vše. O žádné krizi podle nich nemohla být řeč.

Taková vášeň a láska však poněkud nesedí s tím, co řekl Homola. Že už několik měsíců s Darou nežije. Byla to tedy na opening party je taková maškaráda pro objektivy fotoaparátů? „Máme každý svoje životy. Taková je pravda bez ohledu na to, jak nás prezentují média či jak se v nich občas prezentujeme my," dodal na vysvětlenou Homola pro iDNES.cz.

Milenku měl od nehody?!

Že by Dara nepoznala, že mezi nimi není něco v pořádku? Nebo si myslela, že jde jen o další dočasnou krizi? Těch už spolu přeci několik zažili. Vždycky se jim jejich vztah však nakonec podařilo slepit...

"Nechápu nic. Vím jen, že má už čtyři měsíce milenku, která jejich vztah potvrdila," řekla Dara. Drtivý na tom všem pro Daru navíc je fakt, že si Homola našel náhradu za Daru v době, kdy ho nejvíc potřebovala. Právě před čtyřmi měsíci se totiž stala nehoda, při níž zemřel pod koly jejího terénního vozu motocyklista Jindřich Rotrekl (†63).

Fotogalerie
7 fotografií