"Bohužel v neděli hospitalizovali Kordulku a mě s ní jako doprovod. Kordula je na infuzích kvůli horečkám," napsala v SMS zprávě Blesk.cz Žilková. Tím se vysvětluje, proč v sobotu po nečekaném vyřazení ze StarDance nešla se svými kolegy popíjet. Zdravotní stav hereččiny nejmladší dcery prý není vážný. Vzhledem k tomu, že Kordulka má sníženou imunitu, jsou její návštěvy nemocnic v chřipkovém období, velmi časté.

466583:gallery:true:true

"Mě dala StarDance strašně moc. Musím poděkovat Markovi, což asi budou dělat všechny páry, co nás budou následovat. Díky Markovi jsem zažila něco, po čem jsem celý život toužila, ale když jsem tak špatná tanečnice, raději zůstanu herečkou," prohlásila po svém vyřazení paní Veronika.

"Samozřejmě na ní bylo vidět, že jí vyhazov mrzí, opravdu dřela jako kůň. Dala si s námi sklenku po skončení přenosu a pak hned se svým manželem odjela domů," řekl nám jeden ze slavných soutěžících.

Může Agáta za její vyhazov?

Okamžitě po jejím konci v taneční soutěži se v internetových diskuzích objevily názory, že za její vyhazov může dcera Agáta, která má pověst nezkrotné rebelky."K tomu se nebudu vyjadřovat, ale řeknu jediné. Když šla máma v neděli nemocnicí, děti radostně pokřikovaly - jé, to je ta čínská panenka z TV. Je fajn mít matku, co se nebojí dělat happening v přímém přenosu," řekla Blesk.cz Agáta Hanychová.

Modelka se netajila tím, že jí máma zakázala chodit na přímé přenosy. Nechtěla, aby se veškerá pozornost zvrátila na Agátu. Bohužel ani absence Hanychové na StarDance nezvedla její oblibu u hlasujících diváků.

Fotogalerie
5 fotografií