Dnes 5. listopadu se na webových stránkách rádia Evropa 2 objevila Leošova omluva.

Omluva Petru Dzingelovi

Rád bych se omluvil Petru Dzingelovi, koproducentovi Roadshow Evropy 2 „Ranní show live“ za incident, který se mezi námi, mou vinou, odehrál v ranních hodinách dne 23.10.2010 po skončení této akce v hale Ideon v Pardubicích.

Díky za všechen čas, práci a energii, který našemu společnému projektu věnuješ, Petře.

Leoš Mareš


Moderátor si zřejmě konečně uvědomil, že z tohoto problému by nemusel vyváznout se zdravou kůží. Napadený Dzingel hned druhý den celou věc předal svým právníkům. „Bude to řešit naše právní kancelář,“ přiznal Blesku Dzingel, který raději nechtěl sdělit žádné podrobnosti z osudného večera.

Proč Mareš napadl svého kolegu?

Incident se odehrál v ranních hodinách na pardubické diskotéce. Moderátor tam byl se svou partou z rádia Evropa 2 a rozjížděl jako dýdžej v Pardubicích klasickou diskotékovou show. Bohužel se pomocí alkoholu tak rozdováděl, že se mu nějak nechtělo od mixážního pultu!

Diskotéka měla končit ve čtyři ráno, a tak ho šel jeho kolega z rádia a producent Ranní show live Petr Dzingel ukáznit. To se mu však vymstilo!

Leoš se vytočil a svého kolegu fyzicky napadl. Nejprve mu prý třikrát plivnul do obličeje, a pak ho ještě kopnul do hlavy. Že by Leoš ovládal kung-fu? Petr Dzingel se na něj okamžitě vrhnul a shodil ho z pódia. V té chvíli naštěstí zasáhla ochranka klubu a oba rváče od sebe odehnala. Leoš byl tak opilý, že neustále vykřikoval: "Já na rozdíl od tebe beru sto tisíc denně!"

Fotogalerie
2 fotografie