Rolins, proti které bylo tento týden zastaveno trestní stíhání z usmrcení z nedbalosti při tragické nehodě z léta letošního roku, kdy při srážce s jejím vozem zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), si tak mohla přijít až na několik desítek tisíc za jeden večer. Moderování hudební ankety Slavík je totiž lukrativní a dobře placenou záležitostí.

Není to v profesních možnostech zpěvačky

Jenže nabídku nakonec odmítla kvůli zpívání. Slovensku tak dala košem a upřednostnila vánoční koncert v Praze. "My si té nabídky od televize Markíza velmi vážíme, ale nemůžeme ji přijmout. Není to v profesních možnostech Dary Rolins. Na moderování by se musela připravovat několik dní a den před slovenským Slavíkem má Dara velký koncert s filharmonickým orchestrem v Praze. Takže to není v silách samotné zpěvačky," řekla Blesk.cz manažerka Dary Rolins Eva Skallová.

Skallová ale nepopřela, že by se Rolins mohla ve Slavíkovi objevit alespoň prostřednictvím tzv. telemostu. To by znamenalo, že by slovenské diváky mohla pozdravit z Prahy. Dramaturgové pořadu tak narychlo shánějí za Rolins náhradu.

Fotogalerie
5 fotografií

Populární zpěvačka vystoupí 5. 11. v pražském klubu SaSazu, kde zazpívá světové vánoční koledy. Na pomoc si přibrala i několik známých hostů např. Matěje Rupperta, Dana Bártu, Andreu Kalivodovou nebo Bena Cristovaa.