„S mladíkem Jiřím Urbánkem byla Tereza dlouho kamarádka. Teď se z toho vyklubal vážný vztah,“ prozradil Blesku přítel Terezy. „Je jako dítě, a proto si hledá i mladší protějšky, vůbec si neuvědomuje, že ke Klárce by potřebovala spíš nějakého chlapa,“ pokračoval s tím, že s otcem dcery Tereza nežije, protože je mu nyní sedmnáct let.

S Terezou moc chlapů nevydrží

„Necítil se na to ještě připravený. Tereza je hrozně zvláštní osoba a umí se skvěle přetvařovat, proto s ní žádný chlap nevydrží,“ prozradil přítel. O tom, že Tereza umí skvěle předstírat, se přesvědčily několikrát i maminky v reality show. Ve čtvrtečním díle dokonce před Michalem, o kterého před kamerou ze všech sil bojuje, předvede Tereza hysterickou scénu.

Potom, co maminka Šárka Synková (37) spadne ošklivě z kola a je převezena do nemocnice, Tereza začne vyvádět. „Já potřebuji za ní,“ brečí a hýká Tereza, která vše předvádí až potom, co se objeví Michal. Ostatní maminky jen nevěřícně kroutí hlavou. Jak celá nehoda dopadne, uvidíte už zítra na TV Prima ve 21:20.