Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Erbová a Hanychová: Nenávist kvůli prsům a Řepkovi!

/
  • Vlaďka se svým klukem Tomášem Řepkou
    27. října 2010 ● 06:00

    Silikonová sexbomba Vlaďka Erbová (29) už půl roku nemluví s Agátou Hanychovou (25)! Důvod? Agáta si svůj názor na Vlaďku nenechala pro sebe a pěkně ho řekla posluchačům na rádiu Evropa 2!

    "S Agátou nějakou dobu nepracuji a z osobních důvodů nemluvím," řekla v chatu na Blesk.cz Vlaďka. Na otázku, co se mezi holkami stalo, odmítla odpovědět. "Nechci se o tom bavit, protože to, co udělala, mi přijde trapné," dodala modelka s hrudníkem velikosti číslo pět.

    A copak Hanychová do éteru rádia pronesla? "Řekla jsem, že Erbová má jen dvě témata, kterými se dokáže zviditelnit v médiích - velký kozy a debilního Řepku," zopakovala Blesk.cz Agáta. "Na rozdíl od jiných, dokážu svůj názor říct nahlas. Je mi úplně jedno, že jí to vytočilo. Erbová mi je totiž úplně ukradená," tvrdí modelka s hodně prořízlou pusou.

    "Se všema modelkama vycházím úplně v pohodě. Nechápu, proč má Agáta potřebu se neustále do někoho navážet. Jednou na tu svou drzost doplatí," míní přítelkyně ženatého fotbalisty Tomáše Řepky.

    Není to poprvé, co Hanychová pomluvila kolegyni z shobusinessu. Naposledy její urážky pořádně vytočily moderátorku Kateřinu Kristelovou a Miss ČR Janu Doleželovou, o které řekla, že je placená společnice.

    Fotogalerie
    7 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 25

husqarnowicz: To je ale blbost,nevražit na sebe kvůli vemenům. Každá hovadina jim je dobrá k tomu,aby se o nich psalo.A o to jim především jde.

(28. 10. 2010 21:09)

variace: ale pořád mi souboj zlatokopek vychází ve prospěch Erbové. Musela se někam pro.... sama, nikoliv s pomocí svojí máti, jako Hanychová. To je skutečně obličej dívky, která se umístila, tuším, na třetím místě v soutěži Miss ČR, kde ji matka mocně protěžovala. Je to taková kobylí hlava. Pokud chce vyčítat Erbové, že rozvrátila rodinu, nechť se, kromě svých eskapád, podívá na svoji matku - ta Stropnického asi vyhrála v loterii a ne že ho odvlekla od rodiny s třemi dětmi, že?

(28. 10. 2010 12:00)

e.44: Jsi ubohá. Díky tvýmu puberťáckýmu stylu a značce k.p.b. člověk lehce pozná, za koho už ses tu kdy vydávala a kolik lidí už jsi pomlouvala, a dokonce u koho ses vydávala za příbuznou, nebo známou s jasným úmyslem oné osobě sprostě a nespravedlivě ublížit. Je mi z tebe zle.

(28. 10. 2010 11:46)

e.44: Měla jsem pocit, že čtu jenom: kvokvokvokvó..........kokodákkokokokodák.......kvóóóóóóóó.......... Tímhle směrem už doufám nikdy, ani omylem, nezabloudím.

(28. 10. 2010 11:37)

loupacek123: Souhlas

(28. 10. 2010 11:34)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy