Na chování agresivního milence Moniky Marešové upozornili svědci. Podle nich napadl svého kamaráda před libereckým barem Boca.

Podnikatel Martin Řezáč v pátek večer zašel v domovském Liberci, kde má i stavební firmu, do oblíbeného podniku. Tam se potkal s kamarádem a realitním makléřem Janem Vejvodou. Dali si pár panáků a Řezáč Vejvodovi připomněl, že mu ještě nevrátil celý dluh.

„Chytli se tam, ale k incidentu došlo o pár metrů dál před barem Boca,“ řekl Blesku svědek.

Více informací k bitce poskytla Lenka Šípková, se kterou má Vejvoda dceru: „Řezáč otci mého dítěte rozdrtil levou nohu. Na pohotovosti mu oznámili, že je nutná operace. Tu ovšem pro obrovský otok mohou provést až za týden,“ řekla Šípková s tím, že Vejvodovi při operaci budou muset do levého kotníku zavést dráty. „Kdo ví, jestli ještě bude chodit,“ dodala Šípková. Řezáč 10 let chodil na judo, a má tedy páru.

„Dluží mi peníze a já jsem se neudržel. To by v mé situaci udělal každej pořádnej chlap,“ hájil se Blesku Řezáč. Podle informací Blesku hodlá Vejvoda na Řezáče podat trestní oznámení pro ublížení na zdraví. „To jistě. Tohle mu přece nemůže projít,“ říká Šípková.

Fotogalerie
6 fotografií