Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Divišová čeká holčičku Natálku! Výbavičku nakoupí v Itálii

21. října 2010 | 18:20

Modelka Markéta Divišová (28) je v pátém měsíci těhotenství a už zná pohlaví svého prvního dítěte. Bude to holčička Natálka! Jako každá maminka už se pečlivě připravuje na mateřství. Výbavičku pro miminko hodlá modelka nakoupit ve slunné Itálii!

Markéta se spolu se svým manželem Tomášem Fuxou objevila na večírku v baru Mazanej králíček a i když je v pátém měsíci těhotenství, zakouřeného prostředí se nebojí. "S manželem jsme po dlouhé době ve společnosti, jinak nikam nechodím, tak si myslím, že mně ani malé to neuškodí. Je mi skvěle. Bála jsem se trochu, co přijde, ale cítím se dobře, můžu bejt furt těhotná," řekla s úsměvem Blesk.cz nastávající maminka.

Dcera jako dárek k narozeninám

Markéta bude rodit na začátku ledna. Podle jejích slov to bude takový narozeninový dárek pro manžela. Ten má totiž narozeniny 11. ledna a miminko se má narodit kolem 17. Divišová se po porodu nehodlá nijak rychle vracet do práce, ale spíše si bude naplno užívat mateřství.

Jako správná maminka se Markéta pomalu ale jistě chystá na dobu po porodu. Chce mít všechno perfektně připravené. Největší nákupy jí ale teprve čekají. S manželem vyjedou do Itálie a spojí to i s dovolenou. Markéta už se bojí létat, proto vycestují autem.

"Pojedeme nakoupit výbavičku do Itálie, moc se těším, jinak mě manžel hrozně hýčká, je skvělej, už se nemůže dočkat, až bude tatínkem. Na miminko se všichni těšíme," uzavřela Divišová.

Autor: gam, koj