Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Těhotná Krainová rozhazuje: Tři chůvy, zlatý kočárek a výbavička za statisíce!

21. října 2010 | 05:00

Modelka Simona Krainová (37) pojala své první mateřství hodně luxusně! Dva měsíce před porodem syna má už zajištěné tři chůvy, výbavičku pro miminko nakupuje s odborným poradcem a kočárek za 60 tisíc korun chce buď zlatý nebo stříbrný!

"Spousta maminek neví, co přesně pro své miminko nakoupit, a tak pořizuje zbytečně moc věcí, které ani nevyužije a zbytečně zabírají místo. Raději jsem si najala odborného poradce, který mi řekl, co a v jakém množství mám nakoupit. Takže místo sedmi dudlíků jsem koupila jen dva," prozradila stream.cz nastávající maminka. Simona se netají tím, že všechny věci jsou velmi kvalitní a drahé. Od stejné firmy si výbavičku pořizovala třeba modelka Alena Šeredová.

Krainová už má vybraný i kočárek. A rozhodně to není jen tak obyčejný. Malý Vágner se bude vozit v odlehčeném kočáře, který váží pouhých šest kilogramů a bude buď ve zlaté nebo stříbrné barvě.

"Kočárek musí být hodně divoký, žádná nuda," tvrdí kráska a se smíchem dodává: "Vzhledem k tomu, že já nejsem normální, tak předpokládám, že i naše dítě nebude normální. Samozřejmě v tom dobrém smyslu."

I když Krainová se svým manželem Karlem Vágnerem vlastní dva podkrovní byty v Dejvicích (ke svému přikoupila sousední byt, který dřív patřil Daře Rolins, pozn.red.), momentálně bydlí v pronajatém bytě na Praze. "Rekonstrukce bude trvat rok, takže jsme si museli pronajmout něco jiného. Je super, že hned vedle našeho bytu je dětské hřiště, takže budu mít kam s malým jezdit," říká modelka, která se hned po porodu chce vrátit do práce, takže si najala celý regiment chův a pomocnic.

Autor: lara, koj