Karel Gott se v úterý večer objevil na slavnostním otevření nového obchodu s luxusním zbožím v hotelu Hilton. Přišel bez své manželky Ivany, která mezitím doma hlídala dcery. Navíc je pracovně více vytížená, takže raději doma odpočívala. To Karel si čas našel a rozdával úsměvy na všechny strany.

Iveta má v Gottovi zastání a oporu

Jelikož se jeho manželka nyní ještě více orientuje ve světě VIP osob, zlatému slavíkovi nemohl v médiích uniknout rozvod zpěvačky Ivety Bartošové. Zatímco ostatní celebrity, když uslyší jméno této zpěvačky a skandály s ní spojené, utíkají a dávají ruce pryč, Gott by se Ivety ihned zastal!

"Mně se zdá, že se Iveta cítí šťastně, alespoň na mě tak působí a to je pro mě důležité. Kdyby jí někdo ubližoval, tak bych se samozřejmě hned ozval," řekl Blesk.cz Karel Gott s tím, že kdyby Iveta cokoliv potřebovala, vždy u něj najde oporu.

To je pro Ivetu jistě dobrá zpráva. S Karlem Gottem v zádech může opět vplout do vod showbyznysu a postupně si dobývat post ztracené slávy. Všichni už by tak měli přestat řešit její vztah s exmanželem Jiřím Pomeje, protože jak říká Gott, každý svého štěstí strůjcem. "Všichni už by měli přestat řešit to, jestli je vdaná nebo rozvedená, je to její soukromí a hlavně její štěstí," uzavřel mistr Karel Gott.

Fotogalerie
6 fotografií