„Musel jsem trochu zkrátit zkoušku s kapelou, kterých už teď máme nedostatek. Ale tohle jsem si nemohl nechat ujít,“ svěřil se Matěj a viditelně se skvěle bavil.

„Jsem rád, že tady jsem, a jsem překvapený z toho, jak je to tu velký,“ komentoval dál Homola, který byl v obchodě své partnerky úplně poprvé. „Jsem opravdu šťastná, že Matěj přišel. Ani jsem to nečekala,“ podotkla dojatě Rolins.

Dara se dalšímu dítěti také nebrání

Zvláštnost jejich vztahu se Homola snažil Blesku vysvětlit: „Rozumíme si s Darou strašně moc, ale jsme každý jiný. Já jsem schopný spát kdekoliv a na čemkoliv a Dara ne. Má svůj život a to mi nevadí. Jen je mi líto, že spolu nemůžeme sdílet všechny chvíle,“ rozpovídal se.

„Dům v Šárce, kde Dara bydlí, je provizorní. Myslím, že v budoucnu budeme bydlet spolu,“ plánuje Homola, který by rád početnou rodinu. „Vždycky jsem si přál chlapečka a Laura (dcera Matěje a Dary, pozn. red.) je takovej chlapeček-holčička. Je fakt skvělá! Na skejtu zatím blbneme spolu, ale kdyby byl kluk, a třeba rovnou dva, tak by to bylo naprosto super,“ prohlásil a ještě dodal:

„Vlastně nechci vybírat, jestli kluka, nebo holku. Chci zdravé dítě. A hlavně, aby Laura měla sourozence.“ Ani Dara by se dalšímu dítěti nebránila. „Laura je moc společenská holčička a sourozence by určitě potřebovala, tak uvidíme,“ uzavřela s úsměvem Rolins.

Fotogalerie
7 fotografií