Byť na prvním místě v naší anketě, kdo že to ukázal své pozadí, zvítězila Yvetta Blanarovičová, Světlana Nálepková skončila o fous hned na druhé příčce!

Na rozdíl od Ilony Svobodové, která při charitativní přehlídce téměř přesně před rokem měla pod černými krajkovými šaty bílé prádlo, si tato zpěvačka navlékla jen černá tanga a bradavky si přelepila okvětními lístky!

Když na molo vplula známá zpěvačka v průsvitných šatech od návrhářky Jaroslavy Procházkové, které odhalovaly její pozadí a ňadra, publikum oněmělo překvapením. Kdyby pod nimi neměla černá tanga, byla by úplně nahá! Ne, že by to zpěvačce, která letos oslavila padesátiny, neslušelo, ale přece jenom je to na její věk dost odvážný model.

Nálepková omládla v lázních

"Bylo to v rámci přehlídky, šaty mi byly přidělené a já je neodmítla. Nezdálo se mi, že bych byla nahá a dostala jsem schválení od ostatních hereček, které se mnou předváděly," řekla Blesk.cz Světlana, která na otázku, zda by své křivky ukázala v nějakém pánském časopise, odpovídá: "To už mám za sebou, takže ne." Nálepková se v roce 2000 svlékla na stránkách Playboye.

Za skvělé křivky zpěvačka vděčí anti-age programu ve sv. Katerina, a tak si prý může dovolit průsvitné šaty. "Pojala jsem to poctivě. Chodím na všechny doporučené procedury, nechala jsem si odborně poradit skladu jídla a doporučit cvičení," chlubí se Světlana.

Přehlídka modelu návrhářky Procházkové se konala v rámci letošního ročníku festivalu Desingblok v paláci Lucerna, kde modelky jako Tatiana Vilhelmová či Jana Plodková korzovaly přímo pod sochou sv. Václava sedícím na vzhůru nohama obráceném mrtvém koni od kontroverzního umělce Davida Černého.

Fotogalerie
3 fotografie