A jak se ukazuje zdaleka to ještě není konec všech Jarových hříchů. V zatím posledním rozhovoru, který vyšel v Magazínu Dnes, se urostlý hudební manažer svěřil: "Vyznávám jednu životní filozofii: mámvpičismus (mám vše na háku," pozn.red.) ." Slávikovi, díky jeho svérázným postojům, nejednou hrozil kriminál.

"Třikrát v životě jsem se málem dostal do vězení," netají se Slávik. Důvod? "Někdo holt nedokázal pochopit fór, jako třeba mladý příslušník tajné služby v Izraeli," usmívá se Jaro. "Na letišti jsem se ho zeptal, jestli se už dočetl, jak pozná teroristu: Obvykle je to dvoumetrový Slovák s punkovým účesem, víte? Tomuhle fóru už neporozuměl vůbec a já za chvíli chodil po letištní hale polonahý - krásný zážitek. Málokterý Středoevropan ví, jaké to je, chodit po letišti ve slipech a v ponožkách s dírou na palci," dodal.

Lajdáctví a exekuce jdou ruku v ruce

To, že Slávikovi smysl pro černý humor nechybí, už několikrát zažili diváci i soutěžící talentové soutěže, ale jeho rebelské chování vůči předpisům v MHD, revizoři asi těžko poberou.

"Nikdy si nekupuji lístky na městskou hromadnou dopravu, ve kterékoli zemi jezdím načerno a je mi to jedno kde," říká šťastný ženáč a otec dvou dětí.

Punkový styl života už Jarovi několikrát zkomplikoval život. "Občas se mi stane, že zapomenu něco zaplatit, pak přijde upomínka, anebo exekuce...," netají se svým odtažitým až lajdáckým stylem k problémům porotce, jež se pro mnoho žen stal novým sexsymbolem.

Fotogalerie
3 fotografie