Teď přijela do Čech, aby Karla pronásledovala na každém kroku. Koupila si lístky do předních řad na všechny koncerty, a když se Karel zjeví na jevišti, vyvádí jak smyslů zbavená. Tleská, hýká nadšením, špulí ústa a zamilovaně kouká na Karla.

Absurdní pomluva

„Vzít jí lístek na koncert nemohu. Koupila si ho. Jen se snažím nereagovat,“ řekl Blesku rezignovaně Gott, který byl kvůli Hannelore předvolán i k Městskému soudu v Praze. „Přitom jsem žádný spor nerozpoutal. Jen jsem vyvracel nesmysly, kterými krmila média jak v Německu, tak u nás v Čechách,“ říká Gott.

Hannelore totiž všude tvrdí, že ona je Gottova jediná a Pánem Bohem vyvolená, že Gott se neoženil a že jediné jeho dcery jsou Dominika s Lucií. „Charlotte a Nelly nejsou jeho. Podle fotografií jsem zanalyzovala jejich ruce, uši a zjistila, že jde o fotomontáž,“ prohlašovala dokonce v Neue Post Hannelore. Na internet v Německu dala prohlášení, že Gott se zpíváním v Německu končí a koncertuje jen v Čechách, proto se musí přestěhovat.

„Poslední dobou je v Čechách opravdu všude, kde se vyskytnu. Na koncertech, gala, různých křtech. Třikrát do týdne mně domů od ní chodí desetistránkové dopisy,“ popisuje Gott a dodává ovšem, že na veřejnosti ho Hannelore naštěstí už neoslovuje a ani po koncertě se nesápe na pódium.

LÍBÍ SE VÁM TENTO ČLÁNEK? HLASUJTE PRO NĚJ ZDE!

Fotogalerie
3 fotografie