Petr maminky vytáhne na bobovou dráhu, aby zažily nějaký adrenalin. Také proto, že je zvědavý na jejich reakce. Maminky z jeho rozhodnutí budou doslova nadšené, všechny si bobovou dráhu vychvalují a nejen kvůli vyplavenému adrenalinu, ale i z intimních doteků tatínka Petra. Atmosféra se tedy uvolní a maminky mezi sebou začínají postupně více komunikovat.

Flirtoval se mnou a hladil mě po ruce

Po jízdách se všichni svěřují na kameru se svými zážitky. Petr je rád, že si mohl všechny maminky pěkně zblízka osahat a maminky zase vypráví o intimních dotecích, které se jim z Petrovy strany líbí. "Nejlepší jízda byla s Petrem, při jízdě se mnou flirtoval a hladil mě po ruce." "Péťa mi sahal na nožičky," znělo z úst mnoha maminkám.

Šeptal mi do ouška, že krásně voním

Nejvíce se Petrovi zalíbila jízda s maminkou Andreou a Šárkou. Mezi nimi Petr začíná cítit větší sympatie, než k ostatním. K tomu se také přiznaly i obě aktérky. "Na bobech byl ke mně Petr osobnější, než kdykoli jinde a v jakýkoli jiný situaci co tady byla. Člověk se k němu mohl více přiblížit, takže pecka," řekne s potutelným úsměvem maminka Andrea.

"Nejlepší jízda byla s Petrem, nejlepší v tom, protože jsem se mohla přitulit, bylo to hodně příjemný, mohli jsem si šeptat něco do ouška, šeptal mi, že krásně voním," poví s nadšením maminka Šárka.

"U Andrey a Šárky tam to opravdu fungovalo, cejtil jsem, že tam to jiskření zkrátka je. Poznal jsem, že Andrea opětuje moje snahy o přitulení se, myslím, že to funguje oboustranně," shrne úspěšný den táta Petr.

Proč jela maminka Bára sama na bobech a maminka Pavla se zábavy vůbec nezúčastnila a proč jel Petr s maminkou Šárkou dvakrát? To se dozvíte už dnes večer na TV Prima od 21:20 v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
5 fotografií