Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Švandová mládne po víně! Tohle má být babička?

17. září 2010 | 06:00

Herečka Jana Švandová (63) se v lednu stane babičkou! Při pohledu na její štíhlou postavu a tvář s minimem vrásek jí to jen málokdo věří. A jaký je Janin elixír mládí? Kvalitní víno, spánek a golf na čerstvém vzduchu.

"Když mi syn oznámil, že se svou anglickou přítelkyní čekají miminko, vypískla jsem radostí. Už se nemohu dočkat, až se holčička v lednu narodí. Budu ji strašně rozmazlovat," prozradila Blesk.cz herečka, která již babičkou je, ale dle svých slov falešnou. Jany manžel, Pavel Satorie má z prvního manželství dceru, která už dítě má.

Švandové syn Hubert se naplno věnuje charitě, takže pomáhá ve všech postižených koutech světa. Momentálně je se svou těhotnou přítelkyní v Ugandě. "S manželem za nimi v říjnu na deset dní letíme. Nikdy jsme tam nebyli, takže se moc těšíme," tvrdí herečka, která nechyběla v Adámkově vinařství, kde producent Bobulí Tomáš Vican uspořádal koštování letošního burčáku.

"Já sama burčák nepiji, jen víno, ale Tomáš je můj skvělý kamarád, takže jsem jeho pozvání velmi ráda přijala," říká herečka, která se objevila v druhém pokračování vinařské komedie Bobule.

V přilehlé vinárně, kde se stoly prohýbaly pod vahou džbánů s burčákem a mísami s živáňskou pečení, se hodně popíjelo víno z edice herce Karla Rodena.

Autor: lara, Krvs