Celá kauza začala na jaře, když Blesk slavného televizního kuchaře přistihl s milenkou na záletech. Pohlreich si špacíroval s přítelkyní a jejím synem v obci nedaleko hlavního města, jako by se nechumelilo. Do telefonu ani tehdy Zdeněk nezapíral a přiznal barvu. „Budu se rozvádět, se ženou jsme si vše vyříkali. Nejsem na sebe pyšný, ale stalo se,“ řekl tehdy Pohlreich Blesku.

A slovo dodržel, žádost o rozvod je už podaná. Pohlreich má ve svých citech jasno, ale jak se cítí manželka Naďa, matka jejich syna Honzíka (11)? Je vše opravdu tak zalité sluncem a pochopením, jak se snaží světu předvést protagonista pořadu Na nože!? „Nezlobte se, nechci se o tom bavit, stačí, že se k našim rodinným poměrům vyjadřuje Zdeněk,“ řekla Blesku Pohlreichova stále ještě zákonná manželka Naďa. „Ale všechno zalité sluncem určitě není,“ dodala pak tiše.

Je smutná, letošní květen, měsíc lásky a zamilovaných jí přinesl jen smutek a bolest. Podle sousedů z Třebotova, kde Naďa se synem bydlí, se s odchodem svého muže a s následným rozvodem smiřuje jen těžce. Musela vydýchat i společnou dovolenou syna Honzíka, svého muže a jeho milenky. „Věděla jsem, že spolu pojedou,“ řekla jen krátce paní Pohlreichová. Podle sousedů nechtěla Naďa dělat potíže. Ale byla to pro ni rána pod pás…

Fotogalerie
3 fotografie