Vše se odehraje na horské chatě, kam tatínek Petr všechny maminky pozve. Při jednom večeru si všechny soutěžící povídají o Petrovi a o tom, jaký by měl být. Maminka Andrea se tak ujme hlavního slova a svěří se ostatním maminkám, že vztah bez častého sexu pro ni nemá smysl.

Vztah bez sexu nefunguje

"To co on mi říkal v tom medailonku s tím nabíjením, tak to mám úplně stejný , ale musím potkat takového člověka, aby tam lítaly ty jiskry a bohužel já dám hodně na sex a když to bez toho nemám, tak ten vztah pro mě nemá význam, i když je to možná povrchní. Zažila jsem totiž vztah kdy sex nefungoval a pak nefungovalo nic prostě," poví Šárka o svém sexuálním apetitu ostatním maminkám.

Co znamená sex pro tatínka Petra? "Sex beru jako vyjádření toho mentálního, a je to neodlučitelné, určitě tu fyzickou lásku k tomu partnerskému vztahu potřebuju," přizná na kameru tatínek Petr.

Není problém se milovat každý večer

Druhý den se všichni sejdou u společné večeře a dochází na bližší seznamování. Tatínek Petr vyzve maminky na dámskou volenku. Při tanci se dozví plno věcí a může si tak o každé udělat nějakou představu. "Musím si je trošku ošahat," přiznal se smíchem táta Petr.

Když přijde na řadu tanec s Andreou, otázky se stočí na téma sex. Andrea nemá sebemenší problém ptát se Petra narovinu. "Pro mě je důležitej sex, tak jsem se ptala, jak je na tom se sexem, jaký má potřeby, protože u mě většina vztahů na tom ztroskotala," řekne Andrea. Petr jí na to odpoví ale kladně. "V 45 letech není problém se milovat každý večer," řekne. "Tak to vyšlo pozitivně, z toho co mi říkal, ale ona spousta mužů říká a pak je to jiný," uzavře Andrea ožehavé téma.

Dočkáme se po večeři intimnějšího sblížení mezi maminkou Andreou a tatínkem Petrem? To se dozvíte zítra večer od 21:20 na TV Prima v pořadu Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
4 fotografie