Oba soutěžící se shodují i v tom, že jim účast v soutěži rozhodně nepomohla. „Soutěž mi narušila život,“ tvrdí Jan Žítek. „Lidi mě ještě teď poznávají na ulici a už jsem se i několikrát s někým fotil. Všechny ohlasy veřejnosti ale nejsou pozitivní, naopak. Lidé si na mě ukazují a šeptají za zády, což je dost nepříjemné,“ přiznal tatínek, který se proslavil vanovou scénou s jednou ze soutěžících. „Já jsem vůbec nečekal, že takový s prominutím přiblblý pořad bude mít tak velkou sledovanost,“ dodává dnes s odstupem.

Každý si o mně povídá

I druhý tatínek Jan Markovský přiznal Blesku, že se podobným pořadům vyhýbá: „Od té doby se už v televizi vůbec nekoukám na takové pořady,“ tvrdí a dodává: „Kdybych alespoň nebydlel na malém městě, tak by to šlo. Ale takhle si každý o mně jen povídá. Rozhodně bych znovu do ničeho takového nešel, narušilo mi to život.“

Seznamování je stresující

Jan Markovský přiznal, že se v soutěži trápil už od začátku. „Měl jsem dvě hlavní podmínky. Aby budoucí partnerka nekouřila a bydlela někde v mém okolí. Všechny kouřily jako fabriky a bydlely dvě stě kilometrů daleko. Prima vše vybrala sama, já jsem do toho nemohl moc mluvit,“ řekl Markovský.

Žítek sice žádné podmínky neměl, ale i on uznal, že přítomnost kamer je stresující a není to vhodné pro seznámení. „Nějaká taktika je absolutně zbytečná, to stejně nejde zrealizovat. Možná tak na první tři díly je možný se nějak připravit, pak je ale konec,“ dodal Žítek.

Fotogalerie
8 fotografií