"Momentálně jsem v nějakém rozvodovém řízení a už delší dobu žiji se svou přítelkyní ve společné domácnosti," prozradil TopStar magazínu Zdeněk, jež má na Primě novou show Na nože.

Manželce nechal dům, žije u přítelkyně

Na známého kuchaře, který je stále ženatý s manželkou Naďou, praskla nevěra na jaře. S o několik let mladší brunetkou to Zdeněk táhne minimálně rok, ale na veřejnost se jeho románek provalil až letos.

Pohlreich o ženě, s níž už delší dobu žije ve společné domácnosti, nikdy nechtěl mluvit, až teď udělal výjimku. Zřejmě se s manželkou, s níž má jedenáctiletého syna, rozumně dohodl na rozvodu, takže svou milenku už oficiálně představuje jako přítelkyni.

"Dívka, s níž žiji, není moje milenka, ale přítelkyně," prohlásil v reportáži společenského magazínu na Primě Pohlreich.O brunetce, která okouzlila drsného kuchaře, se toho moc neví. Známo je pouze to, že je bývalá hráčka softballu, má malého syna z předchozího vztahu a Zdeňka si nastěhovala k sobě domů. Manželka Naděžda Pohlreichová žije s jejich synem Janem a dcerou Terezou v domě v Třebotově u Prahy.

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Pohlreich promluví v Top Star magazínu o své milence TV Prima

Zatím má tři děti

Zdeněk měl letošní prázdniny velmi rušné. Celý červenec točil novou kuchařskou reality show na Primě Na nože a v srpnu jezdil po dovolených.

"Týden jsem s dětmi, novými i starými, strávil na Mallorce, a pak jsme si s přítelkyní udělali desetidenní dovolenou v Japonsku," svěřil se moderátor oblíbené show Ano, šéfe!

Je zřejmé, že se vztah mezi ním a synem Honzou zlepšil. Před půlrokem jedenáctiletý chlapec těžce nesl, že táta kvůli jiné ženě opustil mámu. "Se synem je to zatím celkem dobrý, ale chce to čas," tvrdil před tehdy kuchař. A jak mínil, tak se i stalo. Jinak by Pohlreich nevzal všechny děti na společnou dovolenou.

Více o vztahu s přítelkyní Zdeněk prozradí v dnešním (středa 15. září) v TopStar magazínu na Primě.

Fotogalerie
5 fotografií