"Myslela jsem, že na smrtelné posteli tě budu držet za  ruku já a ne Bartošová," zaútočila na svého exmanžela Áňa. "Dejte mi už všechny pokoj," odsekl jí Štaidl, kterého na party doprovázela letitá přítelkyně, zdravotní sestřička Míša.

Bartošová poslala Štaidla do hrobu

Štaidlova bývalá žena svým rýpnutím reagovala na prohlášení Ivety Bartošové, která poté, co jí Láďa nabídl, že všechny dluhy srovná, řekla: "Takhle hodný nikdy nebyl, musí to s ním být hodně zlé. Za to ho budu na smrtelné posteli držet za ruku."

"Do hrobu se rozhodně nechystám, cítím se skvěle a kdyby mě moje ex neustále neobtěžovaly, cítil bych se ještě lépe," nechal se slyšet proslulý muzikant.

Naštěstí to bylo jediné rýpnutí Štaidlovy exmanželky, takže se party obešlo bez výčitek nebo hádek.

Janeček si stěžoval na jídlo

Na narozeninové oslavě se po dlouhé době objevil hudební boss František Janeček s přítelkyní Kateřinou Mátlovou a dvouletou dcerou Emilly. „Jezdím do Čech už minimálně, jsem buď v Americe nebo v Dominikánské republice, je tam lepší počasí,“ snažil se povzbudit hosty tradiční zahradní párty, které tentokrát počasí nepřálo.

Byla zima a celebrity občas skropil pořádný slejvák. „Byl to nádherný večírek, díky za pozvání, jídlo nestálo za nic, alkohol došel hned v půlce večera a hosti taky nic moc,“ žertoval Janeček dál na adresu hostitele.

Severův večírek si nenechala ujít Dagmar Havlová, Dáda Patrasová s manželem Felixem Slováčkem, Magdaléna Dietlová nebo režisér Karel Smyczek.

Fotogalerie
3 fotografie