"I když mám nohu zafixovanou, stejně na ni nesmím ještě minimálně dva týdny došlápnout. Doktoři mi tvrdí, že by stačilo blbě šlápnout a muselo by se to znovu lámat a šroubovat," tvrdí zpěvačka, která by v polovině září měla začít zkoušet Máří Magdalenu v obnoveném muzikálu Jesus Christ Superstar v Hudebním divadle Karlín.

Nehýbe se, kyne

Začátky rekonvalescence prožila Bára na kolečkovém křeslo a podepsalo se to na její postavě. Málo pohybu a vyvařování manžela udělalo své. Zpěvačka přiznává, že je o pět kilo těžší. "Nejvíc to cítím na zadku a břiše. Ale věřím, že v divadle na zkouškách to rychle shodím," věří Bára, která si ve čtvrtek nenechala ujít druhou premiéru muzikálu Robin Hood v Divadle Kalich. Místo manžela Petra jí garde dělala kamarádka.

Návrat do práce

"Moc se mi to líbilo, velmi povedené představení, ale to se od dvojice Soukup a Osvaldová nechalo čekat," prohlásila Basiková, která v Kalichu hraje Johanku z Arku. Ta by se na divadelní prkna měla vrátit koncem října.

Mezi hosty čtvrteční premiéry se objevili zpěvák slovenské kapely Elán Jožo Ráž, který si srdečně povídal se svým kamarádem - bývalým ředitelem Státní opery a kandidátem na senátora Jaroslavem Vocelkou. Dále dorazila Petra Janů, Josef Laufer nebo Bára Kodetová s přítelem, houslistou Pavlem Šporclem.

Fotogalerie
7 fotografií