Přípravu poslední večeře v kuchařské show Čápi s mákem si vzala na starost německá pornoproducentka českého původu Dolly Buster a slovenská zpěvačka Eva Máziková. Obě dámy mají svou domácnost v Německu, proto své kulinářské výtvory uvaří v Jenišově, kde žije "žena z lidu" Ludmila Žamberyová. Dolly si na pomoc přizvala svého přítele Tima a Eva pak využila svého manažera Nora.

Bartošová zkritizovala exotická jídla: Jsou plná éček

Dolly a Eva sestavily menu společně a hostům se rozhodly uvařit exoticky znějící jídla Tom Kha Gai a Tom Yam Giung, dále zapečené kuřecí maso à la Eva a malinovou Dolly. Iveta přišla na večeři opět pozdě, tím však ostatní hosty ani nepřekvapila. Naopak by byli překvapeni, kdyby jednou zpěvačka přišla včas. Toto se zatím taktně přešlo, ale v Evě Mázikové to už vřelo...

Kecáš blbosti, vypadni

Poté, co došlo na bodování, nikdo nečekal, že by Dolly a Eva dostaly malé známky. Od všech dostaly vysoká čísla, jen Iveta Bartošová jim jídla zkritizovala, prý obsahovala moc "éček". Kromě jídla ale dámám vyčinila i nepořádek v kuchyni. To byla pro Evu Mázikovou poslední kapka! "Víš co, srdíčko, kecáš blbosti, ukaž tu šestku (průměrná známka) a vypadni," vykřikne na Bartošovou Máziková.

O panujících nesympatiích mezi těmito zpěvačkami jsme se mohli přesvědčit už v předchozích dílech. Eva se o Ivetě vyjádřila jako o cukrouškovi, který se pořád něčemu divně kření a je samý oduševnělý výraz. Prostě se chová dětinsky a nepřiměřeně ke svému věku zhodnotila slovenská zpěvačka Bartošovou.

Hájek ví o vaření houby: Lanýž je prý vodní šnek

Vlasta Hájek se zase ve čtvrtečním díle chlubil svou zmrzlinou ze zeleného čaje. To ještě nevěděl, že si před přítomnými dámami uřízne pořádnou ostudu. "Zmrzlina bude politá olivovým olejem s lanýži," řekl Hájek. Když se ho Eva Máziková zeptala, co to lanýž je, Hájek odpověděl úplnou hloupost. "To je vodní šnek." Trapas musela zachránit jeho přítelkyně Zuzana Belohorcová, když dámám dala správnou odpověď, že lanýž je houba.

Fotogalerie
8 fotografií