Jste manažerem a textařem Ivety Bartošové, proč právě ona?

"Já jsem hudebním producentem a vytvářím Ivetě aranžmá, píši jí hudbu i texty. Iveta mě požádala o spolupráci na základě zaslaných demáčů. Jí to natolik oslovilo, že mi ještě ten večer napsala esemesku, že okamžitě chce točit."

Jak se s Ivetou spolupracuje?

"Iveta je teď spokojená, šťastná a chodí do studia s naprosto čistou hlavou. Vždycky do toho mikrofonu dává obrovskou energii a je zpocená. Mně se ta spolupráce s ní líbí. Myslím, že ty další písničky, které se distribuují, budou zase o něco jiné než Heja heja. Ukáže se tam především jako zpěvačka."

Máte už přichystanou novou skladbu, můžete nám o ní něco prozradit?

"Ta písnička bude stylově trochu jinak laděná. Heja heja byla taková veselá skladba, kterou Iveta udělala tečku za minulostí. Tahle písnička bude pomalá a jemňounká. Jmenuje se Děkuji vám andělové, což vám možná hodně napoví, o čem asi písnička může být. Každý člověk má nad sebou nějakého toho andělíčka, který mu věří a když mu je ouvej, tak se k němu nějakým způsobem přiklání."

Pije Iveta Bartošová alkohol?

"Ne! Co se týká studia, tak rozhodně ne. Ani jsme se o tom nemuseli bavit, protože Iveta moc dobře ví, že kdyby pila alkohol, tak to poznamená její artikulaci při zpěvu."

Spousta lidí s kterými Iveta nátačela Čápi s mákem však tvrdí, že opilá byla.

"Ne, nebyla opilá. Nepije alkohol, nebere žádné léky a dokonce byla i na vyšetření. Já s ní nejsem 24 hodin denně, ale alkohol nepije. Možná piji více já, když si po práci dám ty dvě piva."