"Daniel z Maxim Turbulenc u mě v podniku vystřídal šest holek, jednu dokonce dvakrát, a ráno odmítl zaplatit," řekla Blesku majitelka nočního klubu Privat 13 Renata N. Podle majitelky nic neplatil hotově, ale vše si nechal psát na účet. Když si Dan dostatečně užil a řádně popil alkoholu, odmítl zaplatit. V tu chvíli jeho sekyra dělala 27 640 korun!

"Okamžitě jsem ho u nás v podniku zamkla a zavolala policii. Ta sice přijela, ale jen si opsala jeho osobní údaje a pustili ho," tvrdí rozhořčená majitelka, jež chce své peníze z Valiho získat soudní cestou.

Lakomý milionáři

Je neuvěřitelné, že kapela, která má měsíčně až šestnáct vystoupení a prodeje jejich desek patří ve vydavatelství Česká muzika mezi nejvyšší, odmítá platit za své neřesti. "Michael Jackson byl králem popu a Maxíci jsou králi teleshoppingu!" netají se člen kapely Pavel Vohnout přezdívaný Kyklop.

Maxim Turbulence vystupují nejenom na dětských představeních a různých akcích, ale v předvolební kampani podpořili ČSSD a pro Besip udělali desku Dopravní zpívánky.

Momentálně Maxíci okupují teleshopping svým setem (6 CD a 3 DVD), jež fanoušky vyjde na 998 korun, Všecky pecky - Trempo kempo. Jejich předchozí projekt Čecho decho byl pro všechny hodně výnosný, čímž se Maxíci vůbec netají: "Nejsme dobročinný spolek, takže ano. Pro nás, pro vydavatele a koneckonců i pro posluchače. Všichni jsme spokojeni.“

Dávej ber je jejich heslo

Video
Video se připravuje ...

Záznam z koncertu Maxim Turbulenc /Youtube/

Kapela ve složení Pavel Kyklop Vohnout, Dan Daník Vali a Petr Ajfel Novák se nebojí přezpívat žádnou písničku. Od Sagvana Tofiho si vzali hned dvě písničky - Dávej ber a Večírek, od Ivety Bartošové Hej pane diskžokej a co nejvíc odpovídá o jejich životním stylu je song Já na to mám!


Fotogalerie
2 fotografie