Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexbomba Vlaďka Erbová: Tloustnu a mám celulitidu!

7. srpna 2010 | 18:01

Majitelka silikonových čtyřek Vlaďka Erbová (29) se po dovolené na Krétě, kterou pojala jako lukulské hody, rozhodla cvičit. Jaké bylo její překvapení, když po měsíci drilu pod vedením profesionálního trenéra, přibrala pět kilo a na jejích pevných stehnech se objevila pomerančová kůže!

„Vůbec tomu nerozumím, než jsem začala cvičit vážila jsem 47 kilo, teď mám o pět kilo víc a jako bonus celulitidu! Fakt skvělý, kdybych to tušila nikdy bych necvičila,“ svěřila se Blesk.cz Erbová, která kvůli pocitu, že nemá dokonalá stehna odmítla chodit sobotní přehlídku spodního prádla v lázních Bělohrad.

„Dokud nebudu mít postavu jako před tím nebudu chodit prádlo. Pravda, ruce mám víc svalnaté, ale proč ta pomerančovka? Trenér mi tvrdí, že svalová hnota, kterou nabírám díky cvičení, mi na povrch vytlačuje tuk a tím se mi dělá celulitida,“ tvrdí modelka.

Erbová má svého favorita

Erbová do lázní, kde probíhá soustředění finalistů Muže roku přijela i s dcerou Viktorkou a chůvou Andělkou. „Je to úplně úžasná dvaašedesátiletá paní, která mi občas vypomůže s hlídáním,“ říká utajovaná milenka fotbalového rebela Tomáše Řepky. A kdo je favoritem Vlaďky? „Moc jsem si kluky neprohlédla, ale určitě dám hlas jedničce, Honzovi Hájkovi. Nejenom, že je hezkej, ale i velkej sympaťák,“ usmívá se modelka.

Moderátor Muže roku Bořek Slezáček, který rovněž dorazil na soustředění, si hned našel zábavu. Dceru Erbové Viktorku se snaží přesvědčit, že nejlepším klubem u nás je Baník! Uvidíme, co na to řekne Řepka.

Autor: lara