„Nervózní soutěžící se pořezal, když ukládal nůž do pouzdra,“ prozradila Blesku koordinátorka projektu Ivana Dubášová.

Nová show, která vychází z britského vzoru Pekelné kuchyně kuchaře Gordona Ramseye, bude mít ve finále dvanáct soutěžících. Na castingu se vybíralo ze 120 přihlášených profesionálních i amatérských kuchařů. Ti měli tak nahnáno, že si jeden z nich dokonce doslova uřízl pořádnou ostudu, když nedokázal bez zranění ani uložit nůž do pouzdra.

Fotogalerie
4 fotografie

Finalisté spolu budou sdílet jeden dům a musí plnit pokyny Zdeňka Pohlreicha. A v to, že bude méně drsný než v pořadu Ano, šéfe!, by doufat neměli! Soutěžící musí prokázat nejen kuchařské umění, ale také asertivitu a výdrž ve stresovém prostředí. Úkoly budou nejrůznější. „Nezdá se to, ale i uvařit vajíčka k snídani, nemusí být úplně jednoduché,“ prozrazuje dopředu Ivana Dubášová.

Na ostro!

Finalisté nebudou vařit jen ve cvičné kuchyni, ale dostanou se i do ostrého provozu. A samozřejmě i s ostrými noži… Útěchou pro soutěžící je aspoň to, že Zdeněk Pohlreich nebude bydlet s nimi společně, a pak také to, že si ve chvílích volna mohou pocuchané nervy léčit v bazénu, který k jejich vile patří.