Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C

Chýlková o synovi Jáchymovi: Je hluchý jako poleno!

4. srpna 2010 | 16:55

Jáchym (11), syn moderátora Jana Krause (46) a herečky Ivany Chýlkové (46), zřejmě ve stopách svých slavných rodičů nepůjde. I když si premiéru před kamerou odbyl v komedii Svatba na bitevním poli, herectví ho vůbec neláká a podobný vztah má k moderování nebo zpívání.

"Je hluchý jako poleno. Myslela jsem si, že bude pokračovat v rodinné tradici, ale on že ne. Hraní ho taky nebaví, tak uvidíme, kam se nakonec vrtne," odpověděla Chýlková na otázku, zda její syn Jáchym půjde v jejích nebo otcových šlépějích.

Ani sám Jáchym netuší, co by v životě chtěl dělat. "Moc toho neumím, asi budu popelářem," řekl Blesk.cz nejmladší Kraus, který si naplno užívá prázdnin. "S rodinou jsme byli na dovolené, poznávali jsme Skotsko, Anglii a Irsko, bylo to super. Vůbec se netěším do školy. V září jdu poprvé do jazykovky, k angličtině jsem měl mít španělštinu, ale nakonec mi dali němčinu, tak uvidím, jak mi to půjde," prozradil nám Jáchym.

A jak mladý Kraus prožívá novou roli svého otce Jana, který je jedním z porotců Česko Slovensko hledá talent na Primě? Určitě se budu dívat, protože jsem to sledoval, když to šlo na Slovensku. Ale sám bych se nikdy nepřihlásil. Nemám nic, čím bych zaujal porotu," tvrdí Jáchym.

Autor: lara