Vztah se zpěvačkou vznikl podle kulisáka Harvana v době generálek na muzikál Carmen. Sama zpěvačka přiznala, že se s Jaroslavem Harvanem zná. „Je to jeden z techniků Carmen, milý kluk,“ napsala esemesku Blesku. Bližší vztah ale odmítá. „Fotí se se mnou denně tolik lidí,“ řekla Blesku Bílá, která je nyní šťastně zamilovaná do Petra Makovičky (33).

 


Hledáme další lidi, kteří pracovali na muzikálu C

armen a s nimiž se Lucie na této sedačce fotila. Ozvěte se do redakce na email online@blesk.cz nebo na telefon 724 014 586


Brala si mě i domů

Harvan však trvá na tom, že byl milencem Bílé. „Začalo to po druhé generálce, když jsme se všichni z práce radovali. Trošku jsme s Luckou popíjeli rum a skončili jsme v její šatně,“ popisoval Jaroslav. Od té doby si začali textovat a občas se scházeli, aby se mohli pomazlit. „Lucka tomu říkala mazlení. Vždycky jsme se domluvili po esemesce,“ svěřoval se Harvan.

Občas se prý sešli v divadle, jindy v bytě Jaroslavova kamaráda a párkrát také mladý kulisák zajel za Lucií Bílou domů do Otvovic. „Někdy jsem tam i přespal. Dali jsme si dobré víno. Lucie přinesla něco dobrého k jídlu. Nikdy nezapomenu na její krásnou, ohromnou, sametovou černou postel.

Nejbrutálnější sex byl v její šatně

V posteli byla Lucka skvělá, hodně jsme spolu cvičili,“ prozrazoval Jaroslav a neopomněl dodat: „Lucka měla sex hodně ráda. Byla v něm dračice. Ráda střídala polohy, byla při tom hlasitá, ale zároveň něžná. Nejbrutálnější to snad bylo, když jsme spolu byli poprvé v té její šatně po generálce. To bylo dost hustý a myslím, že to nikomu v okolí asi ani neuniklo.“

Harvan prozradil, že Lucie mu vždycky, když u ní přespal, udělala i snídani. „Dělala toasty s takovou rybičkovou pomazánkou z jogurtu,“ zavzpomínal.

Na námitku Blesku, že Lucie Bílá vztah popírá, Harvan odpověděl: „S tím se musí počítat, přece to nepřizná. Já se ale za nic nestydím. A Lucie, ta v tu dobu byla čerstvě rozvedená s Noidem, takže ani ona neprováděla nic, co se nemá,“ dodal.