"Jitka se rozhodla, že si zuby obrousit nenechá. Je nesmysl, aby si kvůli jedné soutěži zkazila úplně zdravé zuby. Na druhou stranu, tzv. upíří zuby má jediná, a tím se odlišuje od jiných, což jí paradoxně může přinést větší šance na úspěch," řekl Blesk.cz Jitčin milenec, fitness trenér Mirek Cipra. Pryč nepůjde ani mateřské znaménko na tváři. "Cindy Crafword na znaménku postavila kariéru, tak proč ne Jitka," vtipkuje Mirek.

Úřadující kráska na finále Miss Universe do amerického Las Vegas odlétá v polovině srpna a místo úprav u plastického chirurga vsadila na pravidelné cvičení. "Cvičím dvakrát denně a každé ráno běhám několik kilometrů, chci mít do odletu pevnou postavu a zadek jako skálu," přeje si misska. "Pořád jí říkám, celulitidu musíš předběhnout, ne na ní čekat," doplňuje svou přítelkyni trenér.

Milenec jí dohazuje kšefty

Na první pohled je zřejmé, že v jejich vztahu má rozhodující slovo Cipra. "Jitka teď nemá žádnou práci, tak se snažím jí dohodit, co nejvíc kšeftů. Momentálně Jitku víc než modeling živí zpívání. Měsíčně má okolo pěti vystoupení na různých akcích. Obvyklý honorář je 15 tisíc korun bez doprovodu živé kapely," prozradil Blesk.cz Mirek.

Válková dává přednost tvrdé rockové muzice. "V repertoáru mám třináct známých pecek, které vždy spolehlivě rozpálí publikum," tvrdí Jitka.

Fotogalerie
4 fotografie