Mahulena Bočanová má na Kypru druhý domov, rok tam dokonce žila, a tak se vrací mezi staré známé. Dokud ale její vztah s manželem Viktorem Mrázem fungoval, jezdívala tam v létě pouze na měsíc. Nyní se rozhodla, že si s dcerou Márinkou a věrnou kamarádkou Zuzanou Strakovou pobyt o měsíc prodlouží.

O tom, jak se chovat po rozchodu s partnerem, a co by bylo pro ni a hlavně pro dceru nejlepší, si Bočanová nechá radit i od psycholožky, kterou už navštěvuje několik let. „Chtěla jsem mít jistotu, že je vše v pořádku a já nic nezanedbávám. Marina je hyperaktivní dítě a má potíže soustředit se,“ vysvětlovala Bočanová.

Bočanová s dcerou na dovolené

Když se s manželem rozešli, dostalo se jí také rady od psycholožky, že by se kvůli dceři neměla ani ona, ani manžel odstěhovat ze statku v Čičovicích, kde je Márinka zvyklá. Dovolenou na známém místě ale doporučila. „Máme hezký léto u vody,“ řekla Blesku Bočanová.

Když je Bočanová s dcerou pryč, Mráz s Jandovou mohou bez problémů využívat statek, dokonce tam spolu pořádali oslavu pro Mrázova otce. Viktor Mráz starší přijel na návštěvu a na setkání s fotbalisty ze Sparty, s nimiž hrál, než se odstěhoval na Kostariku. Tam mu syn přijel představit novou partnerku už v dubnu. „Je to velice příjemný, milý a veselý pán. Viktor je celý po něm,“ chválí Marta Jandová »tchána«. Společně s oběma Viktory oslavila i jejich včerejší svátek.