„Můj táta už dlouho ví, že jsem gay a zná se i s mým partnerem, ale přesto odmítl jít na naší svatbu. V soukromí s mou orientací prý nemá problém, ale před sto padesáti hosty, by to prý nezvládl. Hodně jsme se kvůli tomu s tátou pohádali, ale on trval na svém a opravdu nepřišel, mrzí mě to," svěřil se Blesk.cz Yemi, který v sobotu v luxusním podniku Soho řekl již své druhé ANO letitému příteli Jaromírovi.

Yemiho otec pochází z Afriky, ale již několik let žije s manželkou a třemi dětmi v Praze a je pastorem (protestanský duchovní, pozn.red.). „Myslím, že právě jeho víra byla důvodem, proč nepřišel. Zřejmě se zalekl přímé konfrontace s realitou," míní tanečník. Na svatbě tak byla jen Yemiho maminka, která žije v Liberci a nejbližší příbuzní.

Prospaná svatební noc

Novomanželé se do podkrovního apartmánu v hotelu Hilton dostali až za svítání. „Ze Soha jsme odcházeli asi v pět ráno, jediné, co jsem zvládli, byla cigareta před spaním. Na nic víc jsme už neměli energii. Byl to opravdu náročný večer, ale nádherný a nezapomenutelný,“ naznačuje Yemi. Po celý večer se popíjelo francouzské šampaňské, jedli vybrané lahůdky, až do rána se bujaře tančilo a nakonec všichni vypouštěli lampiony štěstí.

Teprve druhý den, v neděli si Yemi s Jaromírem dojeli pro dárky. „Zatím jsme jich moc nerozbalili, ale dostali jsme spoustu poukazů, mixér, kávovar a poslední elektronickou vychytávku od Apple, jinak nevíme,“ říká taneční choreograf.

Svatební cestu mají čerstvě registrovaní partneři naplánovanou na Floridu do Miami.

Fotogalerie
6 fotografií