V jejím životě ale okamžiků, které by nejradši ze své paměti vymazala, bylo víc. Co všechno se jí za posledních deset let přihodilo?

1999 Nešťastné fotografie

Rozhodla se nafotit svůdné fotky pro pánský časopis Playboy. Nepovedené fotografie ale vůbec Daře nelichotily a navíc byly příliš vulgární. Ani jí se nakonec nelíbily a prohlásila, že v době korektur byla v Americe, takže nemohla ovlivnit jejich výběr.

2006 Hádky s Krainovou

Byly nejlepší kamarádky, nedaly bez sebe ránu. Dara a Simona Krainová udávaly módní tón v české i slovenské společnosti. Předmětem sváru byl nejdřív Sagvan Tofi , o kterého se nějakou dobu dokonce dělily. Když se s ním rozešly, dělili je zase chlapi, se kterými žila Simona – nejdřív manžel Bořek Slezáček a pak milenec tureckého původu Alp. V poslední době se ale znovu usmířily.

 

S Krainovou je Rolins dlouholetá kamarádka
Autor: Ladislav Křivan

Prosinec 2008 Rozchod na spadnutí

Tehdy její dceři Lauře bylo pouhých devět měsíců, přesto to s partnerem Matějem Homolou (37) vypadalo na vážnou krizi, ne-li přímo rozchod. Každý jsou totiž zcela jiné nátury, a i když se milovali, zjistili, že rodinný život možná bude vzhledem k jiným prioritám problém. Matěj pak v lednu odjel na měsíc do Indie, což krizi příliš nepřidalo. Po jeho návratu se ale naštěstí vše vrátilo do starých kolejí a i dnes, když je zpěvačka na pokraji zhroucení, jí je Matěj oporou.

Prosinec 2008 Anorexie?

Během partnerské krize Dara výrazně zhubla. Tolik, že se začalo uvažovat o tom, jestli netrpí anorexií. Ona sama to vysvětlovala krizí ve vztahu s Matějem Homolou. Při moderování pořadu Slávik 2008 v Bratislavě se jí diváci zhrozili. Měla ztrhaný obličej a vyzáblé tělo. Zuzana Pšenicová, Jana Chmelíková

Říjen 2009 Průšvih se sanitkou

Loni zasedala v porotě Česko Slovenské SuperStar, ale zároveň si nenechala ujít ani jiná lukrativní vystoupení. Jednou se dostala do takového časového tlaku, že si na přejezd z jedné akce na druhou v Bratislavě vzala sanitku se zapnutým majáčkem. Sklidila tím zasloužené pobouření veřejnosti.

605191:gallery:true:true

Prosinec 2009 Zklamala fanoušky

Zatímco v Česku odzpívala své předvánoční koncerty bez problémů, na Slovensku šňůru odřekla. Promotérská společnost jí prý nabídla málo peněz. Zklamala tak tisíce slovenských fanoušků, kteří už měli koupené lístky.

Fotogalerie
1 fotografie

Říjen 2009 Vydírali ji

Daře začaly chodit výhružné SMS, které jí zamávaly životem. Tehdy neznámý pachatel jí vyhrožoval smrtí. Začala si proto mnohem víc než dřív střežit své soukromí a rozhodla se nikde už moc často neukazovat dceru Lauru. Nezaměstnaný Slovák, kterého policie nakonec dopadla, se rád vydával za tanečníka Yemiho a obtěžoval skoro čtyřicítku dalších celebrit, Dařinu kamarádku Simonu Krainovou nevyjímaje. Slováka ale vzápětí propustili – prý je to neškodný schizofrenik. Průšvih se sanitkou Loni zasedala v porotě Česko Slovenské SuperStar, ale zároveň si nenechala ujít ani jiná lukrativní vystoupení. Jednou se dostala do takového časového tlaku, že si na přejezd z jedné akce na druhou v Bratislavě vzala sanitku se zapnutým majáčkem. Sklidila tím zasloužené pobouření veřejnosti.

Březen 2010 Drogová zkušenost

Ve vysílání Frekvence 1 přiznala, že okusila drogy. Bylo to prý jen jednou a bylo jí tak zle, že už se do tohoto dobrodružství nikdy nepustila. Jenže… Svého času se říkalo, že spolu se Simonou Krainovou experimentují s drogami v poněkud větším měřítku.

Červenec 2010 Osudová nehoda

Tragická autonehoda v pražské ulici V Šáreckém údolí jí zcela jistě poznamená další život. Nejen proto, že příbuzní zemřelého motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63) žádají desetimilionové odškodnění. Šušká se totiž, že nehoda se stala skutečně její vinou, protože se věnovala dítěti místo řízení auta…

 

605190:gallery:true:true