Proč Lucie svůj nový vztah téměř rok tak pečlivě tutlala? Vždycky se ráda s každým novým chlapem světu pochlubila. Pokaždé ale vztahk nebo manželství skončilo krachem.

„Právě proto si už chce Lucie své soukromí chránit. Čím míň se o něm bude vědět, tím je větší šance, že to konečně jednou skončí dobře,“ říká věštkyně Marcela Košanová, která byla svědkem, když to mezi Bílou a Makovičkou poprvé zajiskřilo.

Lucie ale nechce vůbec svůj nový vztah zveřejňovat ještě z jiného důvodu. Má pocit, že tím především velmi ubližuje druhým lidem a jitří tak zbytečně emoce Petrovy exmanželky Kláry Makovičkové (30), se kterou se Lucčin partner Petr nedávno rozvedl. Podle dalších esemesek Blesku pak bylo jasné, že si Slavice ze všeho nejvíce přeje, aby dění okolo ní nikomu neubližovalo...

Bílá není důvodem rozvodu

Lucčiny velké obavy jsou ale naprosto zbytečné. Exmanželka jejího přítele nic neřeší a je nad věcí. Navíc to byla právě ona, která si už v průběhu manželství našla milence jako první.

A ne Lucčin Petr. Zpěvačku vůbec z ničeho neviní a Blesku to také okamžitě potvrdila v SMS. „S Petrem jsme přátelé a přejeme si navzájem štěstí. Jsme rozvedeni a žijeme každý svůj život. Lucie nebyla důvodem našeho rozvodu,“ zdůraznila v textovce exmanželka Makovičková.

Fotogalerie
6 fotografií