Při odchodu z porodnice se malý Michal rozplakal a nebyl k utišení. Michal se ho v náruči snažil dlouho uklidňovat. „Je to marný, má hlad,“ řekl Dvořák. „Kojím každé dvě hodiny, tak to akorát vychází,“ usmála se DJ Lucca. Hned po nastoupení do auta si známá dýdžejka syna přiložila k ňadru. „Tak vidíte, už je v pohodě,“ smál se Dvořák.

Lucie porodila v pondělí v 10:17 císařským řezem. Michal Dvořák byl u porodu. „První den si moc nepamatuji, měla jsem zákaz vstát a 24 hodin jsem ležela na zádech a byla jsem pod vlivem opiátů,“ řekla Lucie. „Úterý a středa byly šílené, jizva hodně bolela, nemohla jsem se ani sklonit. Každý den je mi ale lépe a lépe,“ prozrazuje.

„Za toho prcka stála všechna bolest. Mateřské pudy se probudily a je to naprostá nádhera,“ říká. Výbavičku mají kompletní. Myslím, že toho máme víc než nakonec budeme potřebovat. Nejdéle jsme vybírali kočárek. Hlavně, aby se dal dobře skládat,“ usmívala se při odchodu z porodnice Lucie.

Michal Dvořák byl třikrát ženatý, s žádnou z manželek potomka neměl. Až Lucie, se kterou žije na hromádce mu, porodila syna. „Na manželství jsem nezanevřel, určitě se vezmeme. Svatba bude,“ prozradil šťastný otec.

Fotogalerie
4 fotografie