Casting na novou televizní moderátorku Talentmánia je totiž veřejný. Přilákal tak i známé tváře. Jsou mezi nimi Dominika Stará ze SuperStar nebo třeba Klára Kolomazníková ze skupiny Holki.

"Nejsem tu proto, že bych snad chtěla skončit se zpíváním, ale řekli mi, že si to můžu zkusit a tak jsem tady. Kamery mám velmi ráda, po dokončení gymnázia bych se studiu žurnalistiky chtěla věnovat a říkám si, že za zkoušku člověk nic nedá. Nedávám si velké šance, ale uvidím," řekla v upoutávce na svou osobu Stará.

Leoš Mareš na moderátorku stále čeká

K dalším profláknutějším tvářím, které se na casting přihlásily, patří i Petra Slaninová. Tu jste mohli vidět v soutěži Robin Hood, kde se snažila zaujmout porotu svým zpěvem a získat tak roli v muzikálu Robin Hood. Porota sice byla s jejím výkonem spokojená, s jejím vzhledem už tak ne. Na křehkou Marianu se tahle 90 kilová slečna nehodila. Její nadváha jí však v moderování nebrání.

"Jsem vtipná, sice mám pár kilo navíc, ale Oprah Winfreyová, Rosie O'Donnellová nebo Halina Pawlowská také, a jak jsou úspěšné. Tak proč ne zrovna já?" říká s úsměvem ve svém klipu Slaninová.

Talentmánia je československá castingová show na které se podílí TV Nova a Markíza. Stejný projekt také představila televize Prima a JOJ s názvem Česko Slovensko má talent. Ty narozdíl od Novy a Markízy mají už své moderátory a to herce Jakuba Prachaře a za slovenskou stranu Martina Pyco Rausche.