Většina čtenářů Blesk.cz se shoduje, že bujará minulost bývalé playmate Martiny Gavriely jim nevadí a neřeší jí. Alespoň většina. Oceňují hlavně její přirozenost a to, že se na ní dá dívat. Na tom, ale není nic překvapujícího, vždyť s kamerou nebo foťákem má Martina své zkušenosti a o tom, že je více atraktivní a vyzývavá než Ivana není pochyb.

Její minulost nám nevadí, hlavně, že je přirozená

"Ivana Gottová sice nastoupila jako jednička, ale všem těm, kteří tohle organizovali, muselo být od počátku jasné, že spořádaná a opravdu nevýrazná a fádní Ivana, nemůže mít proti životem protřelé Gavriely žádnou šanci. Chudák Ivana se nechala zatáhnout do této hry, kde šlo v podstatě o její jméno," řekla výstižně čtenářka Blesk.cz pod nickem dobrotka.

Takový názor jako má dobrotka však sdílí více lidí. V porovnání s Ivanou Gottovou je prostě lepší. Jak v mluvním projevu tak v tom vzhledovém. Přeci jen se na ní lépe dívá. Zatímco v Ivaně vidíme mámu od rodiny v Gavriely zase sexy dračici, která se na uvádění bulvárních zpráv hodí rozhodně lépe.

"Uvádí zprávy přirozeněji než Gottová. Řekla bych, že Ivana to bere jako práci - odříkání textu, kdežto u Martiny mám pocit, že nám chce sdělit co je ve VIP zprávách nového, že ji to zajímá. A to je to hlavní, Ivana uvádí zprávy jen proto, že ji nic jiného nenabídli, tak to bere, ale podle toho to vypadá. Má to vydřené, talent moderování nemá," říká čtenářka pod nickem 1pravda1.

"Kočka Martina mi do bulvárních zpráv sedí více Martina. Než se dívat na křečovitou a nudnou Ivanu, která by se hodila tak do pořadu Sama doma, tak to raději shlédnu Martinu, i s tou svou minulostí," tvrdí nitramek.

"Její minulost mně nezajímá, ve zprávach VIP se mi líbila! Její projev měl šmrnc a celkově působila velmi dobře," míní defakto.

Jak může Gottová pracovat s "prostitutkou", ptají se čtenáři

"Tak to mně její minulost vadí v případě, že bývalou "prostitutku" angažuje televize do hlavního vysílacího času a předkládá nám ji jako seriozní moderátorku. Hlavně nechápu ostatní moderátory zpráv, že jim nevadí, že jsou házeni do jednoho pytle s někým jako je Gavriely," opřel se do blonďaté moderátorky agneskax.

"Proč Gottova manželka přistoupila k tomu, aby sdílela prostor s "prostitutkou" a vedení televize ani nezajímá, koho zaměstnávají," kloní se k názoru agneskax i čtenář radi.