Michaela Ochotská svůj luxusní vůz zaparkovala na místě vyhrazeném pro invalidy na pražském Malostranském náměstí. V klidu nakoupila v nedalekém butiku, a jako by se nechumelilo, zase odjela.

"Pěkná tvářička, ale prolhaná"

Čtenáři Blesku pro ni nenašli omluvu. „Pětadvacetileté ucho má silné auto, které řídí nejvýš tři roky a neví, co se s ní děje. Ani ji nenapadne, že je to vrchol sobectví, a ještě si hraje na blbou, že nevěděla. Pěkná tvářička, ale prolhaná. Jak jí má člověk věřit ve zprávách, že nelže,“ reagovala čtenářka podepsaná jako Amálka.

A další pokračují. „Co má pak dělat skutečný invalida, který se díky takovým lidem dostává do neřešitelných situací,“ připojuje se pisatelka Matylda a další, kteří mají mezi blízkými někoho postiženého. „Kvůli jí podobným si skutečný invalida nemůže třeba nakoupit,“ upřesňuje další čtenář.

A TV Nova? „K situaci se již dostatečně vyjádřila Míša,“ uvedla mluvčí Michaela Fričová. Každopádně v areálu Novy je podle ní vyhrazeno několik rozšířených parkovacích míst pro invalidy a ta jsou využívána výhradně osobami, které na místa mají zákonný nárok.