Ivana Gottová má na starosti moderování VIP zpráv tento týden, příští týden nastupuje Martina Gavriely. „Mám z toho trochu obavy. Jsem ráda, že jsem až druhá na řadě. Naopak to, co o mně někdo řekne, mě vůbec netrápí. Počkám si, až se bude hodnotit můj výkon na obrazovce, a ne moje minulost,“ řekla Blesku Gavriely.

„Slečnu Krainovou vůbec neznám. To, že se mnou má problém, mě naprosto nezajímá. Možná z ní mluví těhotenský stav. I když já mám už dvě děti a takový vliv to na mě nemělo,“ upřesnila.

Krainová si za svými názory stojí

Simona Krainová si ovšem rozhodně nesype popel na hlavu a trvá na svém prohlášení. „Vždycky si stojím za tím, co řeknu. Mně prostě připadá nevhodné, že Prima nutí lidi, aby se večer dívali na tuhle divnopaní, která se živila prapodivným řemeslem

Ostatně zprávu, že se živila jako placená společnice, jsem čerpala z médií, která si její minulost prověřovala. Zopakovala jsem, co už bylo vyřčeno,“ svěřila se.

A že by za její názory mohly výkyvy nálad v těhotenství? „Hormony se mnou rozhodně nezmítají, na opak jsem v absolutním klidu. Slečně Gavriely přeji, aby ji pořad vynesl do výšin, a víc se o ní nechci bavit,“ uzavřela.

Krainová se ve VIP zprávách už neobjeví

Půtka mezi Krainovou a Gavriely podle zákulisních informací může ovlivnit i vysílání VIP zpráv. Ostré výroky na adresu jejich moderátorky se nelíbily vedení pořadu.

„Sama Krainová má vystudovanou jen základní školu a naváží se do Gavriely, která má vzdělání stejné. Z její pusy lítají jen samá sprostá slova, včetně rozhovoru na karlovarském festivalu,“ řekl zdroj s tím, že poslední reportáž se Simonou Krainovou mohli diváci vidět toto pondělí a znovu se kvůli své nevymáchané puse ve VIP zprávách neobjeví.

„Soukromé názory paní Krainové nemají vliv na to, že by nemohla ve vysílání být,“ odmítá mluvčí Primy Jana Kocová.