Dara se z neštěstí zhroutila a absolutně se uzavřela před světem. Její manažerka Eva Skallová do médií řekla jen několik slov. Sama zpěvačka, zdrcená smrtí motocyklisty, napsala dopis vdově. Blesk.cz to potvrdil její právník. Sdělil také, že k předání dopisu pozůstalé manželce nedošlo.

Předat by jí ho měl právě zpěvaččin právní zástupce. Dara sama se od soboty na veřejnosti neukázala. Nikdo neví, kde se skrývá. Od tragické události má neustále vypnutý mobil. Policie ji doma nezastihla. Nechala tam proto výzvu, aby je zpěvačka kontaktovala.

Zpěvačka se podle její mluvčí nebude k ničemu vyjadřovat do té doby, než policie zjistí, kdo nehodu zavinil. „Soustrast rodině samozřejmě vyjádříme,“ řekla v pondělí slovenské televizi Joj Skallová. „Jakkoli bude paní (vdova) potřebovat pomoc, pomůžeme jí,“ dodala Darina manažerka.

Motocyklista, který zahynul při nehodě, bude mít podle informací TV Prima pohřeb v pátek dopoledne. Jestli se posledního rozloučení zúčastní i Dara rolins, není zatím jasné.


Vdova viní Daru

Zoufalá vdova už v sobotu na TV Prima označila Darinu za viníka nehody. „V zatáčce do něj Dara Rolins nabourala mercedesem. Prostě to do něj napálila takovým způsobem, že zůstal ležet a na operačním stole vykrvácel,“ řekla v slzách Primě nešťastná žena.

Dara, která bourala cestou na Slapy, po nehodě a po nezbytných policejních úkonech pokračovala dál. Jak Blesk.cz potvrdil zdroj z blízkého zpěvaččina okolí, Dara od nehody odjížděla s tím, že má muž pouze zlomenou ruku. To, že o tři hodiny později zemřel v nemocnici, se dozvěděla až z médií.

Krainová: Je to nejhorší věc v jejím životě

„To je asi nejtěžší věc, která se Darče v živote stala. Navíce se to neštěstí stalo před zraky její dcery,“ řekla Blesk.cz její blízká kamarádka Simona Krainová. Ani u ní však Darina nemůže v této chvíli najít dočasné útočiště. Její původní byt v Dejvicích, jenž sousedí s tím Simoniným a který Simona od Dary odkoupila, probíhá totiž rozsáhlou rekonstrukcí a stalo se z něj v podstatě staveniště.

Fotogalerie
5 fotografií