"Rozdělili jsme majetek na půl a mám ještě velkou chalupu. Mně bude stačit, když se dohodneme, že dá každému dítěti kus pozemku, který ten dům obklopuje. Oba jsme v klidu a chceme zůstat v dobrém vztahu," říká v rozhovoru pro idnes.cz Marsha Kocábová, která se musí vystěhovat z jejich honosné funcionalistické vily v Troji.

"Popravdě mě tohle mrzí nejvíc, ale sama bych dům neutáhla," tvrdí Marsha. Ta se se svým manželem dlouho nemohla na majetkovém vyrovnání dohodnout, ale nevěra s Lejlou Abbasovou zřejmě vše urychlila.

Na kolik si Kocábová přišla není známo, ale vzhledem k tomu, že se hodnota majetku nabytého za manželství odhaduje na stamiliony korun, tak do Ameriky, kam se se synem Mikim a dcerou Jessikou stěhuje, nepřijde s prázdnou.

Kromě vily v Troji manželé vlastní podíly v dvou obytných domech ve Střešovicích a kousek od Karlova mostu, polovinu rozsáhlé zemědělské usedlosti v Rytířově Lhotě, pozemky ve velmi lukrativních lokalitách a další nemovitosti. Do společného majetku se zřejmě započítal i Michaelův soukrommý letoun a vozový park.

Fotogalerie
2 fotografie