O nehodě informovala TV Prima. Zpěvačka má po celý den vypnutý telefon. Ani její manažerka ho nezvedá.

Zpěvačka si myslela, že má muž jen zlomenou ruku

Podle dobře informovaného zdroje ze zpěvaččina okolí skutečně k autonehodě v Šáreckém Údolí došlo. „Dara byla zrovna na cestě za svou manažerkou Evou Skalovou na hausbót na Slapy. K nehodě došlo, ale zpěvačce bylo řečeno, že motocyklista má pouze zraněnou ruku,“ řekl Blesk.cz zdroj, který si nepřál být jmenován.

Podle očitého svědka nehody jela s Darou Rolins v autě i její dcera, dvouletá dcera Laura. Zpěvačka pak poté, co policie provedla všechny nezbytné úkony, údajně pokračovala dále v cestě.

VIDEO: Zpověď zoufalé vdovy

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Zpověď zoufalé vdovy o dopravní nehodě, při níž zemřel její manžel TV Prima

Nehoda se stala v zatáčce na úzké vozovce

Motocyklista se v sobotu v poledne vracel z pražské Šárky z rybaření domů. Jel na malém motocyklu, který nedosáhne vyšší rychlosti než 40 km/hod. Podle policie se muž zrovna vyhýbal popraskané vozovce. Došlo přitom ke srážce s automobilem jedoucím v protisměru.

„V zatáčce do něj Dara Rolins nabourala. Prostě to do něj napálila takovým způsobem, že zůstal ležet a na operačním sále vykrvácel,“ řekla televizi Prima zoufalá manželka mrtvého muže. Podle policie automobil skutečně řídila sedmatřicetiletá žena.

Muž zemřel na operačním sálu

„Třiašedesátiletý řidič motocyklu utrpěl zranění, pro které byl převezen do nemocnice. Bohužel těmto zraněním následně asi po třech hodinách podlehl,“ uvedla policie na svém webu.

Manželka mrtvého muže si je však jistá, že vůz řídila skutečně zpěvačka. „Víme to od vyšetřovatelů, protože tam byly všechny papíry a také to, kdo to nahlásil. Ano byla to Dara Rolins,“ říká žena. To, kdo nehodu způsobil, zatím šetří policie.

Sledujete Blesk.cz, stále pro vás zjišťujeme další podrobnosti.

Chcete vědět o všem první? Objednejte si SMS zprávy Blesku!

Fotogalerie
8 fotografií