Koncert The Prodigy byl jedním z vrcholů druhého dne festivalu Rock for People. Před půlnocí se u hlavního pódia seskupily davy natěšených fanoušků, kteří rozhodně neodcházeli sklamáni.

Koncert plný energie a taneční muziky rozparádil 22 000 tančících a zpívajících diváků tak, že kapela je několikrát musela vyzývat, aby odstoupili od bortících se zábran okolo pódia. The Prodigy nezklamali stejně jako loni v pražské Tesla Aréně.

Úspěch měla i Rottrová!

Úspěch neměli pouze zahraniční interpreti a interpretky, ale i tuzemští umělci. Vystoupení Marie Rottrové (68) si nenechalo ujít 4000 fanoušků, kteří s ní společně zpívali hity She's Gone, Dívka, která spí jen tak, Lásko a další. Zpěvačka si atmosféru festivalu velmi pochvalovala, i když publikum bylo i o dvě generace mladší. Ihned po vystoupení odjela Rottrová domů balit věci na dovolenou, kterou stráví v Itálii.

Muse

Pondělní hlavní hvězdou a potažmo hvězdou celého festivalu bude britská kapela Muse, která má přilákat až 30 000 fanoušků. Kvůli nim se rozpočet festivalu navýšil na několik desítek milionů korun.