Křest se konal v jednom pražském jazzclubu, protože má Martin komornější prostředí rád. Jako kmotra své první desky Let's Celebrate si Martin pozval Karla Gotta, kterého sám dlouho obdivuje. Zlatý slavík jeho nabídku přijal bez váhání a je rád, že má konečně svého nástupce.

"Víte, je to skvělé podporovat takhle mladé talenty," pronesl na adresu Martina Karel Gott. "Jsem opravdu rád, že tady dnes mohu být a Martinovi přeju vše nejlepší, ať se mu deska dobře prodává," dodal.

Deska kraluje hitparádám

Martin byl samozřejmě z Gotta nadšený a rozdával úsměvy na všechny strany. Zazpíval několik svých písní, které mají slušně našlápnuto na to, stát se přes prázdniny hity. S písní Let's Celebrate už obsadil první příčky českých hitparád, tak uvidíme, jak na tom budou ostatní singly. Album Martinovi totiž vyšlo už 7. června.

"S deskou jsem velmi spokojený, myslím si, že se práce vydařila. Jsem hrozně rád, že mi mé první album křtil právě Karel Gott. Moc si ho vážím nejen jako zpěváka, ale i jako osobnost. Je to můj vzor už od mala spolu s Tomem Jonesem," řekl s nadšením talentovaný zpěvák.

Gott vtipkoval

To, že je Chodúrovým vzorem Tom Jones, ví všichni už o Martinova působení v SuperStar. Právě Karel Gott ho ale před takovým vzýváním vzorů varoval. "Všichni tě pak Martine s Jonesem budou srovnávat. Ale to, že jsem já tvým vzorem, to klidně říkej dál," zavtipkoval Gott.

Fotogalerie
10 fotografií