V rozhovoru pro idnes.cz se Marsha rozpovídala o svém rozpadu manželství a i o tom, že se z Ameriky už možná nevrátí. V březnu letošního roku se totiž provalila Kocábova nevěra s Lejlou Abbasovou, v té době tiskovou mluvčí ministerstva, kde Kocáb pracoval jako bývalý ministr pro lidská práva a menšiny. Se sličnou a bývalou modelkou Abbasovou byl tak v denním kontaktu.

Stěhuji se zpátky do Ameriky

Nyní se Marsha Kocábová chystá skoro po třiceti letech vrátit zpět do USA. Její manželství se totiž druhou nevěrou definitivně rozpadlo. "Manželství šlo z kopce od té první milenky. (Se Zlatou Emily Kinskou, zpěvačkou ve své kapele, chodil Michael Kocáb sedm let, pozn. red.) Ale víte, my se nechtěli rozvádět," řekla v rozhovoru pro idnes.cz.

O rozvodu se svým manželem ale zatím neuvažuje. Zřejmě kvůli složitému dělení majetku obou manželů. "Rozvod nemám ve své DNA. Věřili jsme tomu, že spolu zůstaneme navždy, i když jsme měli problémy, protože kdo je nemá," dodala Marsha Kocábová.

Do Ameriky bere i své děti

O první manželově nevěře se Marsha dozvěděla kuriózním způsobem a to od opraváře, který jí ukázal novinový titulek. Na druhou nevěru zase přišla její dcera Natálie, která našla zapomenutý mobilní telefon Abbasové v Kocábově rodinném autě.

Nyní Marsha chce na vše zlé zapomenout a přijít na jiné myšlenky v Americe. Chystá se tam i se dvěma mladšími dětmi. Po Natálii a vnukovi Vincentovi se jí jistě bude stýskat, ale za svým rozhodnutím si stojí.

Fotogalerie
2 fotografie