Z maminky Evy je vdaná paní a čeká třetí dítě. Ženichem a otcem však není nikdo ze soutěžících. „Známe se už sedm let,“ prozradila Blesku o svém manželovi Eva.

Ani tatínek Honza Žítek (41) nenašel v pořadu svoji vyvolenou. „Už dávno nejsem se žádnou z maminek v kontaktu,“ řekl Blesku nejvýraznější z celé soutěže, tatínek Honza.

Ten měl ke konci soutěže nejblíže k mladičké Nicol (23). Potom, co ho obvinila, že před ní ve vodě onanoval, jeho city ochably a žádnou z maminek si nevybral. „Teď už se obvinění Nicol jen směji. Přesto nemám chuť ji nějak kontaktovat. Kdyby se nějaká z maminek ozvala, tak s ní rád zajdu na kafe, ale sám nebudu projevovat iniciativu,“ svěřil se Žítek.

Ze zasnoubení sešlo

Nejpřekvapivější je osud tatínka Jana Markovského (36). Ten se během soutěže s maminkou Jarkou dokonce zasnoubil, přesto spolu nezůstali.

„Teď jsem bez partnerky. Život bez ženy se mi nelíbí, ale vydržet se dá. Jenomže moje holky mámu potřebují,“ sdělil Blesku Jan, který s Jarkou nezůstal kvůli vzdálenosti mezi jejich domovy.

Fotogalerie
6 fotografií