Simona Krainová se pár hodin po návratu z dovolené v Los Angeles objevila na charitativním večírku jednoho občanského sdružení. Na akci dorazila v džínových mini šortkách, které sepnula ve volné bílé košili tak šikovně, že těhotenské bříško nebylo skoro vidět.

Na přímou otázku ohledně těhotenství modelka tradičně mlžila. „Nepotvrdím nic, chci mít fakt klid, ještě se k tomu nechci vyjadřovat, jednou nastane doba kdy dostanete na všechny otázky odpověď,“ sdělila Blesk.cz Simona Krainová.

Těhotenství Krainové přitom potvrdila už i Simonina největší kamarádka Dara Rolins (37). „Ze srdce jí to přeju. Mám velkou radost z toho, že bude taky maminkou. Už teď plánujeme, kam budeme jezdit na společné dovolené,“ řekla před časem Dara Rolins.

Simona těhotenství úpěnlivě tají několik měsíců. Mlžila, ve společnosti se objevovala vždy jen ve volných modelech. Bojí se, že coby prvorodička by v poměrně pokročilém věku mohla vše zakřiknout? Kvůli těhotenství dokonce odstoupila ze slovenské verze taneční soutěže Let’s Dance, přestože tvrdila, že jí v pokračování brání poraněný kotník.

O kabelku Krainové nebyl zájem, nakonec ji koupil zpět Vágner

Na charitativním večírku nadace Sluneční paprsek se mimo jiné dražily osobní doplňky Simony Krainové. O její značkovou kabelku ale nebyl mezi místními dámami moc velký zájem, zřejmě kvůli tmavě zelené barvě. Kabelku tak nakonec vydražil zpět Simoně její partner Karel Vágner (35). Vágner kabelku nakonec koupil za pouhých 12 tisíc korun! Cena takových kabelek se přitom pohybuje okolo 50 tisíc.

"Tak vydražená částka mě nepřekvapila, vím, jak to na takových akcí chodí, kabelka se mnou prožila docela dost, koupila jsem ji v New Yorku a je z limitované edice, to že se mi vrátila mi nevadí, alespoň jsme přispěli na dobrou věc," svěřila se Blesk.cz známá modelka.

Absolonová bude nosit kalhoty po Krainové, vydražila je za deset tisíc

Narozdíl od nešťastné kabelky bílá halenka a stříbrné kalhoty našly své majitele. Kalhoty vydražila a získala zpěvačka Monika Absolonová. "Ještě nevím, jak ty kalhoty upotřebím, ale přišlo mi, že jsou zábavné. Musím si je ještě vyzkoušet jestli mi budou, kalhoty za deset tisíc si běžně nekupuji, ale šlo to na dobrou věc," řekla Absolonová. O kalhoty se v dražbě přetahovala s jinou dámou v publiku, nakonec si je domů odnesla za deset tisíc pět set korun.

Na charitativním večeru se ještě objevil Michal Dvořák s partnerkou DJ Luccou, která má těsně před porodem, Jana Plodková, Hanka Křížková, která zazpívala pár písní a Aleš Háma, který celý večer moderoval a sám se i zapojil do aukce. Dražila se i raketa Nicol Vaidišové, kterou si odnesl dražitel za 34 tisíc. Celkově se pro děti na konto vybralo 274 tisíc.

Fotogalerie
13 fotografií