„Noid neměl hned žádnou velkou reakci, proto se rozhodl dojet posledních sto deset kilometrů do místa, kde jsme měli v plánu spát,“ vylíčil Blesku průběh celé situace tiskový mluvčí projektu Tomáš Matějovský.

„Deset kilometrů před cílem to však vzdal, otok měl opravdu příšerný. Museli jsme ho naložit do auta a jeho motorku dovezl jeden ze členů doprovodného týmu,“ pokračoval Matějovský. Dále se o zpěváka postarali přátelé, u nichž měl celý motokrosový tým spát.

"Vypadal jsem obludně"

„Karolína s Abim mě asi zachránili od dalších komplikací. V noci mě odvezli do sedmdesát kilometrů vzdálené kliniky v Marakéši, kde mi hned píchli kortizonovou injekci,“ svěřil Blesku z Maroka Noid.

Ten šel spolu s přáteli čekat na případnou reakci do místního music clubu. „Moc se mi tam nechtělo, vypadal jsem obludně, ale Abi mě prohlásil za boxera oteklého po zápase, takže mě nikdo už pak zbytečně neokukoval,“ dodal Noid, který v cestě pokračuje, a podle informací Blesku se k němu již včera přidali také Martin Zounar a Lou Fanánek Hagen.

Tomáš Kocanda a Noid (vpravo) při průjezdu úchvatnou marockou krajinou
Autor: Tomáš Matějovský