Dcera Vojtka Edita poprvé ve společnosti, ale bez táty

Tereza Vojtková přišla do Žlutých lázní se svou sestrou dvojčetem Kristýnou, která má také miminko. Obě tak s kočárky a miminkami pletly fotografy, ale Tereza se nakonec sama ozvala. "Editka je celá po tatínkovi," pronesla šťastná maminka. Jistá podoba tam opravdu je, černé husté vlasy a modré oči v sobě tátu Romana nezapřou.

Na malou Editu se přišla podívat i moderátorka Jana Štefánková a zpěvačka Dara Rolins. Na otvíračce nové restaurace La Festa dorazily i missky Jana Doležalová a Hana Věrná, které se často bavily s plastickým chirurgem Janem Měšťákem. Že by snad dámy uvažovaly o nějakém vylepšení?

Doležalová ukázala podprsenku

Jana Doležalová ale o plastice prsou rozhodně zatím neuvažuje se svými malými ňadry je spokojená. Všem je také dala na obdiv, když si vzala bílou push-up podprsenku do bílé rozhalenky. Poslední knoflíček u košile měl být ale zapnutý, nebo to snad byl záměr miss, aby všichni mohli vidět, co nosí pod košilí? "Je to takový outfit, prostě se to tak nosí, nevidím na tom nic divného," pronesla s úsměvem miss Doležalová.

Fotogalerie
10 fotografií